Pølserne

Alle vores pølser er lavet på egne opskrifter. Vi prøvesmager alle pølser hver uge for at sikre os, at kvaliteten er som den skal være.

Salt & Peber

Klassisk dansk pølse med svinekød, salt og peber. Fedtprocent cirka 25%.
Dette er det tætteste man kommer på en almindelig dansk grillpølse i Pølse Kompagniets sortiment. Vi bruger svinekød af høj kvalitet fra danske, fritgående, økologiske svin; krydrer det med salt og peber og stopper det i naturtarm.

Merguez

Krydret marrokansk inspireret pølse med okse- og lammekød, chili, hvidløg, spidskommen og ristet fennikel. Fedtprocent cirka 30%.
Merguez’en er meget tæt på være nationalpølsen i Frankring. Merguez er oprindeligt opfundet i Marokko, hvor den nu findes i tusindevis af versioner.  I dag kan man købe den overalt i Frankrig og Nordafrika.
Pølse Kompagniets Merguez er lavet på vores egen opskrift og er en blanding af oksekød og lam i forholdet 50:50. Kødet er økologisk og halalslagtet og stoppet i naturtarm. Vi har op til flere gange hørt fra franske stjernekokkke, at vores Merguez er den bedste de nogensinde har smagt, så vi vil vove at påstå, at man ikke bliver skuffet, hvis man er til Merguez.

Chipolata

Krydret fransk inspireret pølse med svinekød, løg, salvie, persille og timian. Fedtprocent cirka 25%.
Pølsen er merguez’ens fætter i Frankrig og de to pølser er næsten altid at finde side om side i kølediskene i supermarkederne. Chipolata har oprindeligt sine aner i Italien (Cipolla betyder løg på italiensk), men det er især i Frankrig, at den er blevet et folkeeje. Chipolata er også den type pølse, man ser i Storbritanien til Full English Breakfast og til Bangers and Mash – dog her ofte i en noget sødere og mildere version end den man kan få hos Pølse Kompagniet.

Chorizo

Krydret spansk inspireret pølse med svinekød, oregano og røget paprika. Fedtprocent cirka 25%.
Chorizo er oftest set som en skærepølse i Danmark, men den fås skam også som fersk pølse ligesom Pølse Kompagniets version. Smagen er domineret af det spanske, krydrede, røgede paprika ved navn pimenton og vi har derudover tilsat en lille smule oregano for at afrunde smagen lidt.

Toulouse

Klassisk fransk pølse med svinekød, allehånde, kanel, anispulver, nellikerpulver, anispulver, salt og peber. Fedtprocent cirka 25%.

Salsiccia

Krydret italiensk inspireret pølse med svine- og oksekød, hvidløg og fennikelfrø. Fedtprocent cirka 25%.
Salsiccia er den klassiske italienske pølse, som man kan finde i enhver slagter og i ethvert supermarked i Italien. Hver familie har desuden deres helt egen opskrift på den perfekte Salsiccia og det har Pølse Kompagniet selvfølgelig også.

Salsiccia Piccante

Krydret italiensk inspireret pølse med svine- og oksekød, hvidløg og fennikelfrø. Fedtprocent cirka 25%.
Salsiccia Piccante er ligesom den salsiccia, bare stærkere. I denne version har vi nemlig tilsat en god portion chili til dem, der godt kan lide, når der er lidt fart over feltet.

Vores pølser er allesammen økologiske, lavet på egne opskrifter.

Alle pølserne består af 100% kød og krydderier. Der er ikke tilsat E-numre, tilsætningsstoffer, farver, benmel eller andre uvedkommende ingredienser.

se kontrol rapport